Hvalpekurv

NORDV08 Golden Dixie's Last Edition (Molly) er den 7. maj blevet parret med DKCH Sanguinisch Touch And GO (Åge).   Molly har d.13. juli fået hvalpe, det blev til trillinge piger, hvalpene vil være klar til at rejse hjemmefra d.7 september.

Intereserede i en hvalp efter denne kombination bedes ringe til tlf: 27 12 47 85 -  få flere informationer omkring hundene ved at klikke på hovedet længere nede på denne side.

____________

Vi har holdt en lille pause i opdateringen, da vores webmaster (Kirsten) trængte til ferie. Så hvalpene er nu blevet 5½ uge gammel og der er sket rigtig meget de sidste par uger, de har fået deres anden ormekur, er begyndt at spise hvalpefoder, og de har imellem regnbygerne været ude i den store vide verden og set sig omkring. Og så har de haft besøg af et par søde piger, Cecilia og Pernille som brugte næsten en hel dag på at hygge med hvalpene.

De dage hvor jeg ikke selv kunne være hjemme og passe hvalpene, har jeg haft nogle dygtige og kvalificeret babysittere, tusind tak til Ejvind, Sabrina og Jens Erik, og Simone, og især tak til Birgitte og min mor som har brugt mange timer og dage på at passe mine hvalpe.

Hvalpene er her 4 uger gamle. 

____________

Så er de små tykke blevet 3 uger gammel, de lever et luksusliv, de spiser og sover og sover og spiser, og tager solbad på terassen.

Så kan man da også lige lege lidt med hinanden, og prøve og stavre lidt rundt, selv om det er svært med den kampvægt man har.

  

____________

Hvalpene er nu 2 uger gammel, de trives i bedste velgående da der er fri bar. de har fået deres første manicure og deres første ormekur, ellers går dagene med at spise og sove, og med at blive beundret i stor stil.

 

____________

De første billeder af de nyfødte hvalpe

NORDV08 Golden

Dixie's Last Edition

DKCH 

Sanguinisch Touch And Go

 

Hvalpenes stamtavle

 

DK.CH                                  Sanguinisch Touch and Go

 


 

Laburnum's double O'Seven

Multi Ch. Blakesley Cromwell

Dutch/Ger./VDH CD Laburnum's Pretty Woman

Sanguinish touch Of  Glory 

Frienship Cassowary

Sanguinish Blaze Of Glory

 

NORDV08             Golden Dixie's Last Edition

 

NORW04 – NORJW04. KBHV05 Summeramba Chopin

Mulfield Acorn Of Summeramba

Summeramba Classical
Rasmine Inassicas Classic Touch
Charlene

Hvalpene sælges med: 

DKK Stambog

Købs og salgs kontrakt

Sundhedsattest

Hvalpemappe og lidt udstyr

     Hvalpene er: 

Født og opvokset inde

Velprægede og

velstimulerede

Behandlet mod orm 3 gange

Chipmærket