Hvalpe

NORDV08 Golden Dixie's Last Edition (Molly)  er parret med EUJW10 Sanguinisch Lochboisdale (Thomas).  

Molly har d. 23. april født 5 dejlige hvalpe.  

 

  

4 Juli: Så er vi blevet 6 uger gammel, og det går derudad, vi har fået ormekur for anden gang, og har haft besøg af rigtig mange søde mennesker, og så er vi er rigtige begyndt at udforske haven, alle syntes stadigvæk vi er smukke søde og kloge

 

Hvalpene er her 5 uger gamle.

 

22. maj 

Vi har nu rundet de 4 uger, vi er begyndt at få rigtig hundefoder, det er rigtigt lækkert. Vi har været en tur ude i den store vide verden, (det var på terassen) det var meget sjov men også lidt farligt, vi har haft besøg af hvalpekøbere og vores "farmor" Laila og Birgitte og de syntes jo at allesamme at vi er helt fantastiske søde, smukke og kloge.

  

 

15. maj - Nu er vi blevet 3 uger, der er rigtig meget der skal opleves nu vi kan se og høre, vi har fået mere plads at boltre os på og elefanten er flyttet ind, vi skal også lære at bruge noget der hedder en tissebakke, vores "menneskemor" siger at vi nok skal blive god til det en dag, men al begyndelse er jo svær.

 

Vi får endnu ikke rigtig hundefoder, da vi kun er  fem i kuldet og vores mor har rigeligt med mad til os, vi er fede nok er der nogle der siger.

  

 

9. Maj - Hvalpene er nu 2 uger gammel de stortrives, de har fået klippet negle, fået deres første ormekur, og er nu fuld pigmenteret, ellers går dagene mest med at spise og sove, og blive puslet af mor Molly.

  

 

27.  April: hvalpene er 5 dage på billederne.

  

NORDV08

Golden Dixie's Last Edition

EUJW10

Sanguinisch Lochboisdale

 

 

Hvalpenes stamtavle

 

EUJW10                                  Sanguinisch Lochboisdale

 


 

Dewmist Sky Channel

Ch. Dewmist Silkventure

Ch. Dewmist Shaquille

Ch. Sanguinisch  Showgirl

Solstrimmands Blue Znowball

Ch. Sanguinisch Touch of  Glory

 

NORDV08             Golden Dixie's Last Edition

 

NORW04 – NORJW04. KBHV05 Summeramba Chopin

Mulfield Acorn Of Summeramba

Summeramba Classical
Rasmine Inassicas Classic Touch
Charlene