Hvalpekurv

NORDV 08 Golden Dixie's Last Edition (Molly) Har den 9 februar født 8 dejlige hvalpe. Far til hvalpene er DKCH sanguinisch touch And Go (Åge) hvalpene er salgsklare den 6. april. Forældrene kan ses nederst på siden.

For flere informationer om det planlagte kuld ring på tlf: 27124785 eller 97381184 eller mail til. btina@ofir.dk - få flere informationer omkring hundene ved at klikke på hovedet.

 

30. marts  - 7 uger gammel og en flok krudt tønder, der nyder livet.

 

22. marts  -Hvalpene er nu 6 uger, de har fået meget mere plads at udfolde sig på, de har været ude og snuse til foråret, og har haft nogle hygge stunder med moster Mynte. De har denne uge haft besøg af Emilie og Frederikke, hvor de har opdaget hvad fletninger og tørklæder egentlig er beregnet til.

  

 

17. marts  -Hvalpene er blevet 5 uger gammel, der er fart på nu, de er blevet rigtige frække og nysgerrige, de har fået ormekur for anden gang, og så har de haft rigtige mange gæster i denne uge.

   "5 weeks old sleeping puppies"

  

  

 

10. marts  - 4 uger gammel og fuld af liv og spilopper, hvalpene har fået mere plads til at udforske verden i, de er begyndt at få hvalpe foder, det syntes de er rigtigt lækkert, og så er de blevet helt dygtige til at bruge tissekassen.

  

 

2. marts  - Så er de små blevet 3 uger gammel, det går alt for stærkt , de er nu rigtig begyndt at bevæge sig rundt i kassen. De har i denne uge fået deres første ormekur og endnu en manicure, og så har de igen haft besøg af nabo pigerne, Pernille, Cecilie og lillesøster Caroline.

   "Cecilie og Bobby

 

22. februar  - Hvalpene er nu blevet 2 uger gammel, der er ved at være mere liv i kassen, de er begyndt at stavre rundt på deres små tykke ben, de har fået klippet negle for første gang, og så har de haft besøg af Pernille og Cecilie.

  

De to

piger

En bunke

drenge

 

 

16. februar  - Så er hvalpene blevet 1 uge gammel de har fordobblet deres vægt og har fået pigment på deres små næser og poter.

  

 

  

Ny

fødte

Golden

Dixie's Last Edition

DK.CH 

Sanguinisch Touch And Go

Hvalpenes stamtavle

 

DK.CH                                  Sanguinisch Touch and Go

 


 

Laburnum's double O'Seven

Multi Ch. Blakesley Cromwell

Dutch/Ger./VDH CD Laburnum's Pretty Woman

Sanguinish touch Of  Glory 

Frienship Cassowary

Sanguinish Blaze Of Glory

 

NORDV08             Golden Dixie's Last Edition

 

NORW04 – NORJW04. KBHV05 Summeramba Chopin

Mulfield Acorn Of Summeramba

Summeramba Classical
Rasmine Inassicas Classic Touch
Charlene